---
title: "Szellemmód és egyszeri megtekintés - Súgóközpont - mssgs"
description: "Üzenetek, amelyek eltűnnek, miután megnézték őket, határidők az eltűnéshez, és fotók, amelyek csak egyszer nyithatók meg."
canonical: https://mss.gs/hu/help/tools/ghost-mode-one-time-view
language: hu
---

# Szellemmód és egyszeri megtekintés

Üzenetek, amelyek eltűnnek, miután megnézték őket, határidők az eltűnéshez, és fotók, amelyek csak egyszer nyithatók meg.

## Szellemmód

Privát csevegésben a szellemüzenetek nagyjából egy perccel azután törlődnek, hogy mindenki kilépett a csevegésből. Semmi sem marad utánuk. A szellemmód csak privát üzenetekben érhető el.

- **Koppints** a csevegősáv szellem gombjára, hogy be- vagy kikapcsold a szellemmódot ebben a csevegésben.

- **Tartsd lenyomva** további lehetőségekért.

*Tartsd lenyomva a szellem gombot ezekért a lehetőségekért.*

*Az „Also disappear after” határidőt ad hozzá.*

- **Enable**: a szellemmód bekapcsolva marad ebben a csevegésben, amíg ki nem kapcsolod.

- **Enable for 1 message**: csak a következő üzenet lesz szellemüzenet.

- **Enable for this session**: most bekapcsolva, anélkül hogy megváltozna az ehhez a csevegéshez mentett beállítás.

- **Also disappear after…**: a szellemüzenet akkor tűnik el, amikor megnézik. Ez egy határidőt ad hozzá, 1 órát, 24 órát vagy 7 napot, így akkor is eltűnik, ha senki sem nézi meg.

Elküldtél valamit, amit inkább szellemüzenetként küldtél volna? Tartsd lenyomva, és válaszd a **Make Disappearing** lehetőséget.

## Egyszeri megtekintés

Az egyszer megtekinthető fotó vagy videó csak egyszer nyitható meg. Utána eltűnik a csevegésből.

Privát csevegésben a kamerával készült fotók alapértelmezés szerint egyszeri megtekintéssel mennek el, a kamerával felvett videók pedig mindig. A másik fél a **Tap to view** feliratot látja. Te a **Sent**, majd az **Opened** állapotot látod.

## Hasznos volt ez a cikk?

Nem találtad, amit kerestél? Szívesen segítünk.

## Még mindig segítség kell?

Ügyfélszolgálatunk általában 24 órán belül válaszol.
