Pereiti prie pagrindinio turinio

Žinučių siuntimas

Pokalbio juosta, paminėjimai, rašymo indikatorius ir kaip sužinoti, ar tavo žinutė buvo atidaryta.

Atidaryk pokalbį, rašyk juostoje apačioje ir bakstelėk siuntimo mygtuką. Žinutė gali būti iki 2 000 simbolių, o su Premium iki 5 000.

Pokalbio juosta

  • Gift: įmesk į pokalbį monetų arba Premium tam, kas pirmas pagriebs.
  • Ghost mode (DM): žinutės, kurios dingsta, kai tik jas pamato. Žr. Vaiduoklio režimas ir vienkartinė peržiūra.
  • Voice memo: bakstelėk ir įrašyk. Žr. Balso įrašai.
  • GIF, Emoji ir Camera. Ilgai paspausk kamerą, kad atidarytum savo Memories.
  • Attachment (sąvaržėlė): nuotraukos, vaizdo įrašai, lipdukai, piešimo lenta ir dar daugiau.
Asmeninių žinučių pokalbis su pokalbio juosta apačioje
Pokalbio juosta yra po kiekvienu pokalbiu.

Premium nariai dar gauna Reactions: jaustukus ir lipdukus, skriejančius per visą pokalbį. Mygtukus asmeninėse žinutėse gali pertvarkyti arba paslėpti, žr. Pokalbio pritaikymas.

Spartieji simboliai rašant

ĮrašykIr gausi
@Žmonių, kuriuos gali paminėti, sąrašą. Jie gaus pranešimą.
#Nuorodą į kanalą, net jei jis kitoje bendruomenėje.
:Jaustukus pagal pavadinimą, įskaitant pačios bendruomenės jaustukus.
/ pradžiojeKomandas, kurias siūlo bendruomenė ar botas. Žr. Komandos su pasviruoju brūkšniu.

Ar žinutė perskaityta?

Pokalbių sąraše po draugo vardu matyti, kur yra kiekvienas pokalbis:

  • Sent a chat, Sent a photo, Sent a video: tavo naujausia žinutė dar laukia, kol ją atidarys.
  • Opened: tai, ką išsiuntei, jau atidaryta, arba abu jau viską perskaitėte.
  • New chat, New photo: tavęs laukia kažkas nauja iš to žmogaus.
  • Received: atidarei tai, ką tau atsiuntė.

Jei nori patikrinti vieną žinutę, ilgai ją paspausk ir pasirink Read By. Pamatysi visus, kurie perskaitė pokalbį iki tos žinutės, tiek asmeninėse žinutėse, tiek bendruomenių kanaluose. Kai kas nors rašo, tai matai virš pokalbio juostos, net iki „is choosing an attachment“ ar „is recording a voice memo“.

Kartais išsiunti per anksti? Įjunk Settings → General → Confirm before sending. Tada žinutei išsiųsti reikės du kartus paspausti siuntimo mygtuką, be to, Return klavišu galėsi uždaryti klaviatūrą vietoj siuntimo.

Ar šis straipsnis buvo naudingas?

Neradai, ko ieškojai? Mielai padėsime.

Užduok klausimą

Vis dar reikia pagalbos?

Mūsų pagalbos komanda paprastai atsako per 24 valandas.

Susisiek su pagalba