Nuotraukų ir istorijų skelbimas
Mygtukas Post, filtrai ir lipdukai, ir tikslus pasirinkimas, kas matys tai, kuo dalijiesi.
Sukurk įrašą
1
Bakstelėk Post apatinės juostos viduryje ir nufotografuok ar nufilmuok arba pasirink iš savo galerijos.
2
Braukdamas peržiūrėk filtrus, tarp jų ir filtrus miestui, kuriame esi, ir pridėk tekstą, lipdukus, muziką ar nuorodą.
3
Bakstelėk siuntimo mygtuką ir pasirink, kur įrašas keliaus.

Kas jį matys
| Kur | Kas mato |
|---|---|
| My Feed | Visi |
| Public Story | Visi, kol galioja istorija |
| Friends only Story | Žmonės, su kuriais susirašinėji asmeninėmis žinutėmis |
| Memory | Tik tu |
| Private groups | Tavo pasirinktos grupės nariai |
| Your chats and servers | Tavo pasirinkti pokalbiai ir kanalai |
Gali pasirinkti kelis iš karto, pavyzdžiui, istoriją tik draugams ir du pokalbius.
Laikas
- Delay Sending: paskelbk dabar, po valandos, po kelių valandų arba tavo pasirinktu laiku.
- Post Expiry: 1 valanda, 12 valandų, 24 valandos, 5 dienos arba Never. Istorijos pagal numatymą galioja 24 valandas, o istorija su nustatymu Never vis tiek dingsta po 24 valandų. Kiti įrašai su Never lieka visam laikui.
Du nustatymai, kurie keičia skelbimą: Settings → DM Settings → Also save to Memory išsaugo tau kiekvieno įrašo kopiją, o Settings → Locations → Put public stories on the map nusprendžia, ar tavo viešos istorijos rodomos žemėlapyje ten, kur jas sukūrei.
Vis dar reikia pagalbos?
Mūsų pagalbos komanda paprastai atsako per 24 valandas.
Susisiek su pagalba