Публікація фото та історій
Кнопка «Допис», фільтри й стікери та вибір, хто саме побачить те, чим ви ділитеся.
Створити допис
1
Натисніть Допис посередині нижньої панелі й зробіть фото чи відео або виберіть його з бібліотеки.
2
Гортайте фільтри, зокрема фільтри для міста, де ви зараз, і додавайте текст, стікери, музику чи посилання.
3
Натисніть «надіслати» й оберіть, куди він піде.

Хто це побачить
| Куди | Хто бачить |
|---|---|
| Моя стрічка | Усі |
| Публічна історія | Усі, поки діє історія |
| Історія лише для друзів | Люди, з якими у вас є особисті чати |
| Спогад | Лише ви |
| Приватні групи | Учасники групи, яку ви оберете |
| Ваші чати й сервери | Чати й канали, які ви оберете |
Можна обрати кілька варіантів одразу, наприклад історію лише для друзів і два чати.
Час
- Відкласти надсилання: опублікувати зараз, за годину, за кілька годин або в обраний час.
- Термін дії допису: історії типово діють 24 години. Можна обрати від години до «ніколи».
Два налаштування, що впливають на публікацію: Налаштування → Налаштування особистих → Також зберігати у спогади зберігає копію кожного допису для вас, а Налаштування → Місця → Показувати публічні історії на карті визначає, чи з’являтимуться ваші публічні історії на карті в тому місці, де ви їх зняли.
Досі потрібна допомога?
Наша служба підтримки зазвичай відповідає протягом 24 годин.
Звернутися до підтримки