Relacje
Oglądaj relacje, sprawdzaj, kto obejrzał twoje, i zobacz, co możesz zrobić z każdą z nich.
Pierścień wokół awatara oznacza, że dana osoba ma relację. Dotknij awatara na liście czatów, w czacie albo na profilu, żeby ją obejrzeć. Odpowiedź na relację trafia do waszego DM-a.
Przytrzymaj relację, żeby ją wstrzymać i zobaczyć opcje:
- Share, Repost to your story i Add to memory.
- Save to Photos. Osoba, która opublikowała relację, dostaje o tym informację w waszym DM-ie.
- Subscribe to story notifications: dostawaj powiadomienie, gdy ta osoba coś opublikuje.
- Przy własnej relacji: Make public i Delete story.
Przesuń w górę na swojej relacji, żeby zobaczyć listę Viewers.
Nadal potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin.
Skontaktuj się ze wsparciem