Szellemmód és egyszeri megtekintés
Üzenetek, amelyek eltűnnek, miután megnézték őket, határidők az eltűnéshez, és fotók, amelyek csak egyszer nyithatók meg.
Szellemmód
Privát csevegésben a szellemüzenetek nagyjából egy perccel azután törlődnek, hogy mindenki kilépett a csevegésből. Semmi sem marad utánuk. A szellemmód csak privát üzenetekben érhető el.
- Koppints a csevegősáv szellem gombjára, hogy be- vagy kikapcsold a szellemmódot ebben a csevegésben.
- Tartsd lenyomva további lehetőségekért.


- Enable: a szellemmód bekapcsolva marad ebben a csevegésben, amíg ki nem kapcsolod.
- Enable for 1 message: csak a következő üzenet lesz szellemüzenet.
- Enable for this session: most bekapcsolva, anélkül hogy megváltozna az ehhez a csevegéshez mentett beállítás.
- Also disappear after…: a szellemüzenet akkor tűnik el, amikor megnézik. Ez egy határidőt ad hozzá, 1 órát, 24 órát vagy 7 napot, így akkor is eltűnik, ha senki sem nézi meg.
Elküldtél valamit, amit inkább szellemüzenetként küldtél volna? Tartsd lenyomva, és válaszd a Make Disappearing lehetőséget.
Egyszeri megtekintés
Az egyszer megtekinthető fotó vagy videó csak egyszer nyitható meg. Utána eltűnik a csevegésből.
Privát csevegésben a kamerával készült fotók alapértelmezés szerint egyszeri megtekintéssel mennek el, a kamerával felvett videók pedig mindig. A másik fél a Tap to view feliratot látja. Te a Sent, majd az Opened állapotot látod.
Még mindig segítség kell?
Ügyfélszolgálatunk általában 24 órán belül válaszol.
Írj az ügyfélszolgálatnak