Memories
Μια ιδιωτική γκαλερί με φωτογραφίες και βίντεο μόνο για σένα, κλειδωμένη με Face ID ή κωδικό.
Τα Memories είναι φωτογραφίες και βίντεο που κρατάς για τον εαυτό σου. Δεν τα βλέπει κανείς άλλος, εκτός αν τα στείλεις.
Πώς φτάνεις εκεί
- Η καρτέλα Memories (σύρε την κάτω μπάρα στο πλάι).
- Κράτα πατημένο το κουμπί της κάμερας σε οποιαδήποτε συνομιλία.
- Settings → Your Memories.
Πώς προσθέτεις
- Διάλεξε Memory όταν δημοσιεύεις από το κουμπί Post.
- Κράτα πατημένη μια φωτογραφία σε μια συνομιλία και διάλεξε Save to Memory, ή κράτα πατημένη μια ιστορία και διάλεξε Add to memory.
- Το Settings → Import from Snapchat φέρνει τα Memories σου από το Snapchat.
Αναζήτηση και χρήση
Φίλτραρε με Photos, Videos, With a place ή Period, ή δες τα στο Memory Map. Πάτα Select για να αποθηκεύσεις πολλά μαζί στη συλλογή της κάμερας, να τα μοιραστείς ή να τα διαγράψεις. Άνοιξε μια φωτογραφία και χρησιμοποίησε το ψαλίδι για να κόψεις ένα αυτοκόλλητο για τις συνομιλίες σου.
Κλείδωσέ τα
Την πρώτη φορά που ανοίγεις τα Memories, μπορείς να τα προστατέψεις με Face ID (ή Touch ID) ή με 4ψήφιο κωδικό. Για να το αλλάξεις αργότερα, πήγαινε στο Settings και κράτα πατημένο το Your Memories: Change code, εναλλαγή ανάμεσα σε Face ID και κωδικό, ή Disable protection.
Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;
Δεν βρήκες αυτό που έψαχνες; Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.
Κάνε την ερώτησή σουΧρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;
Η ομάδα υποστήριξής μας απαντά συνήθως μέσα σε 24 ώρες.
Επικοινώνησε με την υποστήριξη