Memories
Privát galéria csak neked szóló fotókkal és videókkal, Face ID-val vagy kóddal zárolva.
A Memories azok a fotók és videók, amelyeket magadnak mentesz el. Senki más nem látja őket, hacsak tovább nem küldöd.
Hogyan éred el
- A Memories lap (lapozd oldalra az alsó sávot).
- Nyomd hosszan a kamera gombot bármelyik csevegésben.
- Settings → Your Memories.
Hogyan adsz hozzá
- Válaszd a Memory célt, amikor a Post gombbal teszel közzé.
- Nyomj hosszan egy fotót egy csevegésben, és válaszd a Save to Memory lehetőséget, vagy nyomj hosszan egy történetet, és válaszd az Add to memory lehetőséget.
- A Settings → Import from Snapchat áthozza a Snapchat Memories-gyűjteményedet.
Keresés és használat
Szűrj a Photos, Videos, With a place vagy Period szerint, vagy böngészd őket a Memory Map térképen. A Select gombbal többet is elmenthetsz a telefonod galériájába, megoszthatod vagy törölheted őket. Nyiss meg egy fotót, és az ollóval vágj ki belőle matricát a csevegéseidhez.
Zárold le
Amikor először nyitod meg a Memories lapot, Face ID-val (vagy Touch ID-val) vagy 4 jegyű kóddal védheted le. Ha később módosítanád, nyisd meg a Settings menüt, és nyomd hosszan a Your Memories pontot: Change code, váltás a Face ID és a kód között, vagy Disable protection.
Még mindig segítség kell?
Ügyfélszolgálatunk általában 24 órán belül válaszol.
Írj az ügyfélszolgálatnak