Към основното съдържание

Memories

Лична галерия със снимки и видеа само за вас, заключена с Face ID или с код.

Memories са снимки и видеа, които запазвате за себе си. Никой друг не ги вижда, освен ако не ги изпратите.

Как да стигнете до тях

  • Разделът Memories (плъзнете долната лента настрани).
  • Задръжте бутона на камерата във всеки чат.
  • Settings → Your Memories.

Как да добавяте

  • Изберете Memory, когато публикувате с бутона Post.
  • Задръжте снимка в чат и изберете Save to Memory или задръжте история и изберете Add to memory.
  • Settings → Import from Snapchat пренася вашите Snapchat Memories.

Търсене и използване

Филтрирайте по Photos, Videos, With a place или Period или ги разглеждайте на Memory Map. Докоснете Select, за да запазите няколко в галерията на телефона, да ги споделите или изтриете. Отворете снимка и използвайте ножицата, за да изрежете стикер за чатовете си.

Заключете ги

Първия път, когато отворите Memories, можете да ги защитите с Face ID (или Touch ID) или с 4-цифрен код. За да промените това по-късно, отидете в Settings и задръжте Your Memories: Change code, превключете между Face ID и код или изберете Disable protection.

Беше ли полезна тази статия?

Не намерихте това, което търсите? С радост ще помогнем.

Задайте въпроса си

Още имате нужда от помощ?

Нашият екип по поддръжката обикновено отговаря до 24 часа.

Свържете се с поддръжката