Liigu põhisisu juurde

Memories: sinu privaatne galerii

Privaatne fotode ja videote galerii ainult sinu jaoks, lukustatud Face ID või koodiga.

Memories on fotod ja videod, mille salvestad enda jaoks. Keegi teine neid ei näe, kui sa neid just edasi ei saada.

Kuidas sinna jõuda

  • Vahekaart Memories (pühi alumist riba küljele).
  • Vajuta pikalt kaameranupule ükskõik millises vestluses.
  • Settings → Your Memories.

Kuidas neid lisada

  • Vali Memory, kui postitad nupuga Post.
  • Vajuta vestluses pikalt fotole ja vali Save to Memory või vajuta pikalt loole ja vali Add to memory.
  • Settings → Import from Snapchat toob sinu Snapchat Memories üle mssgs’i.

Otsimine ja kasutamine

Filtreeri valikutega Photos, Videos, With a place või Period või sirvi neid kaardil Memory Map. Puuduta Select, et salvestada mitu korraga oma kaamerarulli, neid jagada või kustutada. Ava foto ja kasuta kääre, et lõigata sellest vestluste jaoks kleebis.

Lukusta need

Kui avad Memories esimest korda, saad selle kaitsta Face ID (või Touch ID) või 4-kohalise koodiga. Hiljem muutmiseks ava Settings ja vajuta pikalt valikule Your Memories: Change code, vaheta Face ID ja koodi vahel või Disable protection.

Kas see artikkel oli abiks?

Ei leidnud, mida otsisid? Aitame hea meelega.

Esita oma küsimus

Vajad veel abi?

Meie tugimeeskond vastab tavaliselt 24 tunni jooksul.

Võta ühendust toega