Memories
O galerie privată de fotografii și videoclipuri doar pentru tine, blocată cu Face ID sau cu un cod.
Memories sunt fotografiile și videoclipurile pe care le salvezi pentru tine. Nimeni altcineva nu le vede, decât dacă le trimiți mai departe.
Cum ajungi acolo
- Fila Memories (glisează bara de jos într-o parte).
- Ține apăsat butonul camerei în orice chat.
- Settings → Your Memories.
Cum adaugi în ele
- Alege Memory când postezi cu butonul Post.
- Ține apăsat pe o fotografie într-un chat și alege Save to Memory, sau ține apăsat pe un story și alege Add to memory.
- Settings → Import from Snapchat îți aduce Memories din Snapchat.
Cum le găsești și le folosești
Filtrează după Photos, Videos, With a place sau Period ori răsfoiește-le pe Memory Map. Atinge Select ca să salvezi mai multe în galeria telefonului, să le distribui sau să le ștergi. Deschide o fotografie și folosește foarfeca ca să decupezi din ea un sticker pentru chaturile tale.
Blochează-le
Prima dată când deschizi Memories le poți proteja cu Face ID (sau Touch ID) ori cu un cod din 4 cifre. Ca să schimbi asta mai târziu, mergi în Settings și ține apăsat pe Your Memories: Change code, comută între Face ID și cod sau Disable protection.
Mai ai nevoie de ajutor?
Echipa noastră de asistență răspunde de obicei în 24 de ore.
Contactează asistența