Πολλοί λογαριασμοί, αποσύνδεση και διαγραφή
Κάνε εναλλαγή ανάμεσα σε λογαριασμούς, αποσυνδέσου και διάγραψε οριστικά τον λογαριασμό σου.
Περισσότεροι από ένας λογαριασμοί
Για παράδειγμα, έναν προσωπικό και έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο ίδιο τηλέφωνο.
- Το Settings → Login to Another Account προσθέτει έναν ακόμα.
- Οι άλλοι λογαριασμοί σου εμφανίζονται ακριβώς από πάνω. Πάτα έναν για να μεταβείς σε αυτόν.
- Κράτα πατημένο έναν λογαριασμό και διάλεξε Log out για να τον αφαιρέσεις από αυτό το τηλέφωνο.
Αποσύνδεση
Το Log Out στο κάτω μέρος των Settings αποσυνδέει αυτό το τηλέφωνο. Οι συνομιλίες σου μένουν στον λογαριασμό σου και συνδέεσαι ξανά με το email σου.
Διαγραφή του λογαριασμού σου
1
Πάτα Delete Account στο κάτω μέρος των Settings και μετά Email Me a Code.
2
Πληκτρολόγησε τον 6ψήφιο κωδικό από το email και πάτα Continue.
3
Επιβεβαίωσε με Delete Account.
Το μετάνιωσες; Ένας διαγραμμένος λογαριασμός και τα δεδομένα του μπορούν να ανακτηθούν για 30 ημέρες. Μετά χάνονται οριστικά. Επικοινώνησε με την υποστήριξη μέσα σε αυτές τις 30 ημέρες.
Σε βοήθησε αυτό το άρθρο;
Δεν βρήκες αυτό που έψαχνες; Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.
Κάνε την ερώτησή σουΧρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;
Η ομάδα υποστήριξής μας απαντά συνήθως μέσα σε 24 ώρες.
Επικοινώνησε με την υποστήριξη