Flere konti, log ud og slet konto
Skift mellem konti, log ud, og slet din konto for altid.
Mere end én konto
Hav for eksempel en privat konto og en arbejdskonto på den samme telefon.
- Indstillinger → Log ind på en anden konto tilføjer en.
- Dine andre konti står lige over den. Tryk på en for at skifte.
- Hold på en konto, og vælg Log ud for at fjerne den fra denne telefon.
Log ud
Log ud nederst i Indstillinger logger denne telefon ud. Dine chats bliver på din konto, og du logger ind igen med din e-mail.
Slet din konto
1
Tryk på Slet konto nederst i Indstillinger og derefter på Send mig en kode på e-mail.
2
Indtast den 6-cifrede kode fra mailen, og tryk på Fortsæt.
3
Bekræft med Slet konto.
Har du fortrudt? En slettet konto og dens data kan gendannes i 30 dage. Derefter er den væk for altid. Kontakt support inden for de 30 dage.