Viac účtov, odhlásenie a zrušenie účtu
Prepínaj medzi účtami, odhlás sa a natrvalo zruš svoj účet.
Viac ako jeden účet
Napríklad osobný a pracovný účet na jednom telefóne.
- Settings → Login to Another Account pridá ďalší účet.
- Tvoje ostatné účty sú uvedené priamo nad touto voľbou. Ťukni na jeden a prepneš sa.
- Podrž účet a vyber Log out, ak ho chceš z tohto telefónu odstrániť.
Odhlásenie
Log Out dole v Settings odhlási tento telefón. Tvoje chaty zostanú na tvojom účte a znova sa prihlásiš svojím e-mailom.
Zrušenie účtu
1
Ťukni na Delete Account dole v Settings, potom na Email Me a Code.
2
Zadaj 6-miestny kód z e-mailu a ťukni na Continue.
3
Potvrď cez Delete Account.
Rozmyslel si sa? Zrušený účet a jeho údaje sa dajú obnoviť počas 30 dní. Potom zmiznú navždy. Kontaktuj podporu v rámci týchto 30 dní.