Liigu põhisisu juurde

Mitu kontot, väljalogimine ja konto kustutamine

Vaheta kontode vahel, logi välja ja kustuta oma konto lõplikult.

Rohkem kui üks konto

Näiteks isiklik ja töökonto samas telefonis.

  • Settings → Login to Another Account lisab uue konto.
  • Sinu teised kontod on loetletud kohe selle kohal. Puuduta ühte, et sellele vahetada.
  • Vajuta kontole pikalt ja vali Log out, et see sellest telefonist eemaldada.

Väljalogimine

Log Out ekraani Settings allservas logib selle telefoni välja. Sinu vestlused jäävad kontole alles ja uuesti saad sisse logida oma e-posti aadressiga.

Konto kustutamine

1
Puuduta ekraani Settings allservas Delete Account, seejärel Email Me a Code.
2
Sisesta e-kirjast 6-kohaline kood ja puuduta Continue.
3
Kinnita, puudutades Delete Account.
Mõtlesid ümber? Kustutatud konto ja selle andmed on võimalik 30 päeva jooksul taastada. Pärast seda on need lõplikult kadunud. Võta nende 30 päeva jooksul ühendust tugimeeskonnaga.

Kas see artikkel oli abiks?

Ei leidnud, mida otsisid? Aitame hea meelega.

Esita oma küsimus

Vajad veel abi?

Meie tugimeeskond vastab tavaliselt 24 tunni jooksul.

Võta ühendust toega