Sari la conținutul principal

Mai multe conturi, deconectare și ștergerea contului

Comută între conturi, deconectează-te și șterge-ți contul definitiv.

Mai mult de un cont

De exemplu, un cont personal și unul de serviciu pe același telefon.

  • Settings → Login to Another Account adaugă unul.
  • Celelalte conturi ale tale apar chiar deasupra. Atinge unul ca să comuți.
  • Ține apăsat pe un cont și alege Log out ca să-l scoți de pe acest telefon.

Deconectarea

Log Out, în partea de jos a ecranului Settings, deconectează acest telefon. Chaturile tale rămân în cont și te conectezi din nou cu adresa de e-mail.

Ștergerea contului

1
Atinge Delete Account în partea de jos a ecranului Settings, apoi Email Me a Code.
2
Introdu codul din 6 cifre primit pe e-mail și atinge Continue.
3
Confirmă cu Delete Account.
Te-ai răzgândit? Un cont șters și datele lui pot fi recuperate timp de 30 de zile. După aceea dispar definitiv. Contactează asistența în aceste 30 de zile.

Ți-a fost util acest articol?

N-ai găsit ce căutai? Te ajutăm cu plăcere.

Pune-ți întrebarea

Mai ai nevoie de ajutor?

Echipa noastră de asistență răspunde de obicei în 24 de ore.

Contactează asistența