Több fiók, kijelentkezés és fióktörlés
Válts a fiókjaid között, jelentkezz ki, vagy töröld végleg a fiókodat.
Több fiók
Például egy személyes és egy munkahelyi fiók ugyanazon a telefonon.
- A Settings → Login to Another Account hozzáad egy újat.
- A többi fiókod közvetlenül fölötte látható. Koppints egyre a váltáshoz.
- Tarts nyomva egy fiókot, és válaszd a Log out lehetőséget, hogy eltávolítsd erről a telefonról.
Kijelentkezés
A Settings alján lévő Log Out kijelentkezteti ezt a telefont. A csevegéseid a fiókodban maradnak, és az e-mail-címeddel újra bejelentkezhetsz.
A fiókod törlése
1
Koppints a Settings alján a Delete Account lehetőségre, majd az Email Me a Code gombra.
2
Add meg az e-mailben kapott 6 számjegyű kódot, és koppints a Continue gombra.
3
Erősítsd meg a Delete Account gombbal.
Meggondoltad magad? A törölt fiók és az adatai 30 napig visszaállíthatók. Utána végleg eltűnnek. Ezen a 30 napon belül fordulj az ügyfélszolgálathoz.
Még mindig segítség kell?
Ügyfélszolgálatunk általában 24 órán belül válaszol.
Írj az ügyfélszolgálatnak