Няколко акаунта, изход и изтриване
Превключвайте между акаунти, излезте от профила си и изтрийте акаунта си завинаги.
Повече от един акаунт
Например личен и служебен акаунт на един телефон.
- Settings → Login to Another Account добавя нов акаунт.
- Другите ви акаунти са изброени точно над тази опция. Докоснете един, за да превключите.
- Задръжте акаунт и изберете Log out, за да го премахнете от този телефон.
Изход
Log Out най-долу в Settings извежда този телефон от акаунта. Чатовете ви остават в акаунта и влизате отново с имейла си.
Изтриване на акаунта
1
Докоснете Delete Account най-долу в Settings, после Email Me a Code.
2
Въведете 6-цифрения код от имейла и докоснете Continue.
3
Потвърдете с Delete Account.
Размислихте? Изтрит акаунт и данните му могат да бъдат възстановени в рамките на 30 дни. След това изчезват завинаги. Свържете се с поддръжката в рамките на тези 30 дни.
Беше ли полезна тази статия?
Не намерихте това, което търсите? С радост ще помогнем.
Задайте въпроса сиОще имате нужда от помощ?
Нашият екип по поддръжката обикновено отговаря до 24 часа.
Свържете се с поддръжката