Ga naar hoofdinhoud

Meerdere accounts, uitloggen & verwijderen

Wissel tussen accounts, log uit, en verwijder je account voorgoed.

Meer dan één account

Bijvoorbeeld een privé- en een werkaccount op één telefoon.

  • Instellingen → Inloggen met ander account voegt er een toe.
  • Je andere accounts staan er direct boven. Tik op een account om te wisselen.
  • Houd een account vast en kies Uitloggen om het van deze telefoon te halen.

Uitloggen

Uitloggen onderaan Instellingen logt deze telefoon uit. Je chats blijven op je account staan, en je logt weer in met je e-mailadres.

Je account verwijderen

1
Tik op Account verwijderen onderaan Instellingen, en daarna op Stuur mij een code.
2
Voer de 6-cijferige code uit de e-mail in en tik op Doorgaan.
3
Bevestig met Account verwijderen.
Toch niet? Een verwijderd account en de gegevens ervan kun je nog 30 dagen laten herstellen. Daarna zijn ze voorgoed weg. Neem binnen die 30 dagen contact op met support.

Was dit artikel nuttig?

Niet gevonden wat je zocht? We helpen je graag verder.

Stel je vraag

Nog hulp nodig?

Ons supportteam reageert meestal binnen 24 uur - gewoon in het Nederlands.

Neem contact op