Preskoči na glavni sadržaj

Više računa, odjava i brisanje računa

Prebacuj se između računa, odjavi se i trajno izbriši svoj račun.

Više od jednog računa

Na primjer, osobni i poslovni račun na jednom mobitelu.

  • Settings → Login to Another Account dodaje novi račun.
  • Tvoji ostali računi navedeni su odmah iznad. Dodirni jedan da se prebaciš na njega.
  • Zadrži prst na računu i odaberi Log out da ga ukloniš s ovog mobitela.

Odjava

Log Out na dnu zaslona Settings odjavljuje ovaj mobitel. Tvoji chatovi ostaju na tvom računu, a ponovno se prijavljuješ svojom adresom e-pošte.

Brisanje računa

1
Dodirni Delete Account na dnu zaslona Settings, zatim Email Me a Code.
2
Upiši šesteroznamenkasti kôd iz e-pošte i dodirni Continue.
3
Potvrdi s Delete Account.
Predomišljaš se? Izbrisani račun i njegovi podaci mogu se vratiti u roku od 30 dana. Nakon toga nestaju zauvijek. Obrati se podršci unutar tih 30 dana.

Je li ti ovaj članak pomogao?

Ne nalaziš ono što tražiš? Rado ćemo pomoći.

Postavi pitanje

Još trebaš pomoć?

Naš tim podrške obično odgovara u roku od 24 sata.

Kontaktiraj podršku