Přeskočit na hlavní obsah

Víc účtů, odhlášení a smazání účtu

Přepínej mezi účty, odhlas se a smaž svůj účet natrvalo.

Víc než jeden účet

Třeba osobní a pracovní účet na jednom telefonu.

  • Settings → Login to Another Account přidá další účet.
  • Tvoje ostatní účty jsou vypsané hned nad touto volbou. Klepnutím na jeden se přepneš.
  • Podrž účet a vyber Log out, pokud ho chceš z tohoto telefonu odebrat.

Odhlášení

Log Out dole v Settings odhlásí tento telefon. Tvoje chaty zůstanou na účtu a znovu se přihlásíš svým e-mailem.

Smazání účtu

1
Klepni dole v Settings na Delete Account a pak na Email Me a Code.
2
Zadej 6místný kód z e-mailu a klepni na Continue.
3
Potvrď volbou Delete Account.
Rozmyslel sis to? Smazaný účet a jeho data jde obnovit po dobu 30 dní. Potom zmizí natrvalo. Během těchto 30 dní se ozvi podpoře.

Pomohl ti tento článek?

Nenašel jsi, co hledáš? Rádi ti pomůžeme.

Zeptej se nás

Pořád potřebuješ pomoct?

Náš tým podpory obvykle odpoví do 24 hodin.

Kontaktuj podporu