Birden fazla hesap, çıkış yapma ve hesap silme
Hesaplar arasında geçiş yap, çıkış yap ve hesabını kalıcı olarak sil.
Birden fazla hesap
Örneğin kişisel hesabını ve iş hesabını tek bir telefonda tut.
- Settings → Login to Another Account yeni bir hesap ekler.
- Diğer hesapların hemen onun üstünde listelenir. Geçiş yapmak için birine dokun.
- Bir hesabı bu telefondan kaldırmak için ona basılı tut ve Log out seçeneğini seç.
Çıkış yapmak
Ayarların en altındaki Log Out, bu telefonda oturumu kapatır. Sohbetlerin hesabında kalır; e-postanla yeniden giriş yaparsın.
Hesabını silmek
1
Ayarların en altındaki Delete Account düğmesine, ardından Email Me a Code düğmesine dokun.
2
E-postadaki 6 haneli kodu gir ve Continue düğmesine dokun.
3
Delete Account ile onayla.
Fikrini mi değiştirdin? Silinen bir hesap ve verileri 30 gün boyunca geri getirilebilir. Bu sürenin sonunda kalıcı olarak silinir. Bu 30 gün içinde destek ekibiyle iletişime geç.
Hâlâ yardıma mı ihtiyacın var?
Destek ekibimiz genellikle 24 saat içinde yanıt verir.
Destekle iletişime geç