Kilka kont, wylogowanie i usuwanie konta
Przełączaj się między kontami, wyloguj się i usuń konto na zawsze.
Więcej niż jedno konto
Na przykład prywatne i służbowe konto na jednym telefonie.
- Settings → Login to Another Account dodaje kolejne konto.
- Twoje pozostałe konta są wymienione tuż nad tą opcją. Dotknij jednego, żeby się przełączyć.
- Przytrzymaj konto i wybierz Log out, żeby usunąć je z tego telefonu.
Wylogowanie
Log Out na dole ekranu Settings wylogowuje ten telefon. Twoje czaty zostają na koncie, a ponownie zalogujesz się adresem e-mail.
Usuwanie konta
1
Dotknij Delete Account na dole ekranu Settings, a potem Email Me a Code.
2
Wpisz 6-cyfrowy kod z e-maila i dotknij Continue.
3
Potwierdź, dotykając Delete Account.
Zmieniasz zdanie? Usunięte konto i jego dane można odzyskać przez 30 dni. Potem znikają na zawsze. Skontaktuj się z zespołem wsparcia w ciągu tych 30 dni.
Nadal potrzebujesz pomocy?
Nasz zespół wsparcia zwykle odpowiada w ciągu 24 godzin.
Skontaktuj się ze wsparciem